Eleaf iStick Basic Kit

kr 410,00

Vi ønsker å gi deg den best mulige service.
Ring oss 51 22 55 22 eller meld oss på Facebook.
Mvh
Kristiansand Damputstyr as
Våre iSmokeKing butikker

Nullstill

Beskrivelse

Eleaf iStick Basic Kit er en liten og kompakt e-sigarett som er ment for å ta med seg på farten. I denne iStick modellen er nemlig tanken bygd inn i selve batterimodulen sånn at du ikke trenger å bekymre deg for at noe skal bli bøyd hvis du f.eks. går med den i lommen. Til tross for den lille størrelsen, har produsenten likevel klart å presse inn et stort batteri på 2300mAh!

Istick Basic Kit leveres med den nye GS Air 2 fordamperen. Fordamperen har 2,0ml væskekapasitet og bruker fordamperhoder i ren bomull for å gi best mulig smak. Tanken kan enkelt skrus ut og byttes med samme type tank eller en annen tank som har 14mm diameter.

Denne iStick utgaven har ingen skjerm eller justeringsmuligheter sånn som de vanlige istick-modellene har. Istick basic passer derfor utmerket til nybegynnere som ikke liker for mye tekniske finesser og unødvendig dill. For å gjøre den enda mer brukervennlig, har Eleaf også laget en ny løsning for å ta ut tanken. I stedet for at tanken er skrudd fast til batteriet, er den nå festet med en magnet. Tanken kan derfor bare dras rett ut hvis du trenger å ta den ut av batteriet.

Fordamperhodene i tanken bør byttes ut med 1-3 ukers mellomrom. Hodene finnes i flere utgaver. Dess lavere motstand (ohm), dess mer varme og damp vil den produsere.
Vi anbefaler å velge 0,75ohm

Anbefalt evæske er Four Elements eller andre væsker med ca. 50/50 VG/PG forhold.

Tilleggsinformasjon

Farge

Blå, Grå, Rosa, Rød, Sort, Sølv